söndag 31 juli 2011

Den är som elektricitet, den håller saker igång


Sitter ute på altanen intill några lila blommande skönheter som jag inte vet namnet på, trots att de växer intill mitt hus. Kvällssolen värmer skönt och mina trötta ben får vila mot pumpen till poolen. Jag sitter där och läser min nya roman; Niceville som jag hittade på loppis här om dagen. Ett riktigt fynd både vad gäller pris och innehåll må jag säga! I alla fall. När jag så sitter där och läser och myser (för det är en riktigt sådan där varm och härlig bok) poppar det plötsligt upp ett citat om bön bara sådär:

"Men problemet är att om jag börjar be för miss Skeeter så vet jag att samtalet kommer att fortsätta nästa gång som vi ses. Och nästa och nästa. För det är vad bönen gör. Den är som elektricitet, den håller saker igång"


Tyckte det var så klockrent så jag bara var tvungen att skutta till datorn och dela med mig. Och nu var det gjort. Så. Nu ska jag fortsätta där jag var i boken innan solen försvinner. Ha en fin kväll alla fina bloggläsare!

4 kommentarer:

Johanna sa...

Vilket otroligt bra sätt att beskriva bön på! Härligt med sådana "popups"

Johanna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Ninas skrivarlya sa...

Hej. Kul att du hittade till min blogg och att jag hittade din. Jag har just nu en liten bloggpaus, men när jag är tillbaka igen (nästa vecka) så ska jag kika närmare på din blogg.

Ha en fortsatt fin sommar.
/Nina

Esil Agni sa...

Ja bön är omöjligheternas möjlighet!