torsdag 15 mars 2012

Vackrare än en bil

Vår bil har sjungit sin sista vers, suckat sin sista suck och rullat sin sista mil. Bilen är med andra ord död och redo för bilkyrkogården aka bilskroten. Min make är därför på jakt efter en ny bil som ännu har åtskilliga mil kvar i sin plåtkropp att ge. Igår var han runt och tittade på den ena fina bilen efter den andra och skulle säkert ha velat ta med dem allihop hem om det varit möjligt.

Så imorse när han drack sitt morgonkaffe och tittade upp på mig utbrast han:

"Du är ju faktiskt vackrare än en bil!"

Det kan hända att man kanske borde ta illa upp av att bli jämförd med en bil, men jag valde istället att ta det som en fin komplimang. Det kom ju rakt från hjärtat. En enkel och jordnära kärleksförklaring denna soliga tisdagsmorgon. Så nu vet ni. Jag är vackrare än en bil.

4 kommentarer:

Allt o Inget Med Jeanette sa...

ÅÅÅ fina mannen! <3
Vilken kärleksförklaring!

Förstår precis bildilemmat, iiinte alls kul!!!

Kramar J

Johanna sa...

Haha härliga Anthon :)

Paula sa...

hahha! när anders och jag ganska nyligen hade blivit tillsammans så blev hans högt älskade pärla till bil rånad och förstörd. Mitt i deppet tittade han på mig och sa: "Men du, jag älskar dej mer än min bil!" Detta var väl ungefär 10 år sedan men jag fnissar fortfarande när jag tänker på det!

Makena sa...

Ja män har ett speciellt förhållande till bilar. Så är det bara :) Så länge man står i högre rang än en bil får man vara glad helt enkelt ;)