söndag 18 januari 2009

Nostalgi tripp

Ikväll hamnade Makena på Youtube. Hon kikade lite på gamla 80-tals låtar och fick sig en rejäl nostalgi-tripp. Sanslöst kul! Det var ju helt seriöst då liksom. Frågan är om det är tantvarning att ha kul åt sånt här? Makena är rädd för det, men låter Jeanettte avgöra den frågan... ;-)

Makena kan tyvärr inte lägga in Youtube filmer. Än. Men klicka på länkarna och njuuut!:)

Anna Book

Troll

Lili och Susie

Carola

3 kommentarer:

allt o inget med jeanette sa...

Ååh! Vad kul!
Ja det här var ju grymma grejer man spelade in på bandspelaren från tracks-listan!
Detta kan väl aldrig vara tantvarning, väl? *fniss*
Ser framemot receptet på brödet!!
Ha en härlig vecka! Du är fantastisk!!
Kram Jeanette

Ebba sa...

Ha ha ha! Nej, inte tantvarning alls! Även jag har rätt kul åt sånt. Har skaffat mig spotyfy (eet program som hämtar typp ALL musik från nätet och det är helt GRATS och LAGLIGT!) satt och lyssnade på gamla Steven Curtis låtar och DC talk i går. bland annat. :) Ingen tantvarning alls! ;)

Makena sa...

jeanette: Skönt att höra att du också ser det roliga i dessa musikvideor. Med tanke på fåtalet kommentarer så kanske det är tantvarning ändå? Jag menar, resten av läsarna vågar inte komma ut ur garderoben, utan sitter och skrattar i hemlighet... Moahahaha ;-)Receptet finns nu som du ser!:)

Ebba: Steven ja! Åh vad man lyssnade på honom...Åh bussie man, Live adventure, Dancing with the dinosaour... Jag vill också ha Spotify! Har gett dem min mailadress och väntar på en inbjudan. :)