onsdag 7 januari 2009

Bokrecensioner?

Makena gillar böcker. Var och varannan kväll tappar hon upp det varmaste vattnet i badkaret, tänder ljusen som samsas på badkarskanten och lägger sig till rätta med en bok. Oftast en roman. Eller så lägger hon sig i sängen om kvällarna och läser tills ögonlocken blir allt för tunga. Hon kom på att hon kanske skulle recensera de böcker hon läst. Hon menar. Hon själv tycker ju om att surfa runt på bokbloggar och läsa om böcker i hopp om att hitta någon ny titel att kasta sig över. Kanske finns det någon som skulle vilja läsa om böcker här ibland? I så fall kanske det kommer ett och annat boktips framöver...

11 kommentarer:

Anonym sa...

Jaa! Gärna! Kram Madde

Ebba sa...

ja tack!! :)

Charlotte sa...

Alltid kul med boktips! Du kan få ett av mig så länge - "Mig äger ingen" av Åsa Linderborg som jag fick i pocket i julklapp. En av de mest gripande skildringarna av dotter-far-relation jag läst, grät på slutet. Fast du kanske redan läst den?
Har du en stund över får du gärna titta in hos mig och tävla om läckra klor och läslust. Trevlig helg!

Muppens mamma sa...

Älskar att få boktips!!

Mollan70 sa...

Hejsan! Tittar in här och läser i din blogg.

smultron sa...

Ja, gärna! Även om min lista över böcker att läsa blivit väl lång, tycker jag om att läsa recensioner. Kram!

Ulrica sa...

Haha, nu fick jag lite dåligt samvete ;). Men lovar att bättra mig, kan ha lite att göra med att nu när jag har en egen blogg så blir jag så glad varje gång jag får en kommentar och kanske andra blir det också och det är väl en trevlig tanke, att man kan göra andra glada för så lite :). Ha det bra! Förresten du verkar ha jättegulliga barn:)

Anders Lundblad sa...

En av mina julklappsböcker som jag varmt kan rekommendera är "Kite Runner" av Khaled Hosseini. Den heter "Flyga drake" på svenska. Skrämmande och fantastisk bok om vänskap, fruktan, skam och försoning. Utspelar sig i Afganistan och USA, 70-tal till ca 2000.

Bokus-länk

Makena sa...

Charlotte: Har hört talas om den, men vet inte om jag vågar läsa. Är en väldigt känslig natur förstår du ;-)

Mollan70: Som sagt. Kul att du hittat hit! Välkommen!

Smultron: Lyckos dig! Jag brukar ha brist på böcker att läsa jag, fast jag är också ganska kräsen. Har ändrat stavningen i rubriken efter att jag såg din stavning ;-) Har alltid varit en kratta på att stava...

Ulrika: Inget dåligt samvete! Men visst blir jag glad för varje kommentar, det sticker jag inte under stolen med :)Tack för komplimangen ang mina barn!:)

Anders: Så kul att du rekomenderar just den. Hade faktiskt tänkt läsa den, men nu vet jag att jag SKA läsa den!:)

Makena sa...

Glömde...

Madde, Ebba och Muppen: Kul att ni är på. Ska försöka få till nån snart då! :D

Frida sa...

Jaaaa, boktips mottages tacksamt! Jag går till bibblan med rosor på kinderna utav iver och längtan efter något bra att läsa, men hämmas av rädslan att få hem något hemskt missfoster som slutar dåligt eller som bara innehåller elände. Tipsa, tipsa, tipsa. Jag ÄÄÄÄÄLSKAR att läsa. Då blir du min bästa vän! Ps. Tack för den värmande kommentaren och kramen. Den kändes ända till Falun! Ds.