lördag 28 mars 2009

Lite uppdatering på träningsfronten

Tystnaden här på bloggen beror inte på utebliven träning eller på brist på nya blogg uppslag. Tiden och framförallt orken har bara inte funnits för bloggande den sista tiden. Så här kommer lite kort uppdatering om träningen i alla fall.

Träningsdagbok:

Lördagen 21 mars: 30 minuters lätt jogg. Joggade runt lite på nya gator i området och njöt av det hela trots att det var kväll och hon såg hur alla myste innanför fönstren. Väl hemma mös hon med sin egen familj.

Tisdagen 24 mars: 5 km längdskidåkning. Kändes lite trögare än vanligt och tiden blev inte riktigt så bra som sist. Men det kändes härligt och bra. Armarna ändes starka och hon orkade skjuta på mer eller mindre hela tiden, även i backarna.

Fredag 27 mars: 15 minuters lätt jogg. Maken var borta hela dagen och kvällen. Hon tänkte att 15 minuter är bättre än inget. 14 armhävningar efteråt.

Lördag 28 mars: 30 minuters lätt jogg, inklusive 5 minuters inledande snabb gång och sedan 4 koordinationslopp. Hon kände sig en smula förkyld men kunde inte låta bli att springa ändå. Koordinationsloppen kändes bra. Visst gick flåset upp, men inte så att det var någon fara. Hade hon inte haft förkylningskänningar hade hon gjort fler. Kul att äntligen börja med lite annan träning än bara den vanliga joggen!

Nu är det Earth Hour, så hon ska släcka datorn och mysa med en massa sterinljus tillsammans med maken. Trevlig helg alla!

4 kommentarer:

Ebba sa...

Looking good!! :)

BETSY sa...

Kul med lite skidåkning! Har ni snö kvar??

Krya på dig nu!!

Makena sa...

Japp, lite snö ligger kvar. och här preparerar de el-ljusspåret också. Fast vid blidväder är det inget vidare före ;)

Känner mig bra nu. Magen var snabbt övergående och det verkar inte som det blev nått av förkylningen. Bara lite benhinneproblems i ena benet...men springer jag på mjukt underlag ska det nog gå. Tänkte försöka ta en morgonrunda imorgon innan A åker till jobbet. Hoppas jag orkar!

BETSY sa...

Å morgonrundor...önskar jag hade ork och disciplin för det. Ser fram emot rapporten:) Förresten, fick du tag i nya skor??