måndag 6 februari 2012

Finstilt kärleksbevis

Utan inspiration har jag svårt att få saker gjort. Medan jag kan utföra mirakler när inspirationen infinner sig! Nu tror ni förstås att jag talar om skivande igen, men det gör jag faktiskt inte. Jag talar nu om städning.

Imorse när jag hade min lilla andaktsstund bad jag bland de andra bönerna, en liten bön om att få inspiration för att städa! Kände att jag verkligen ville få städmirakler utförda och visste att utan inspiration skulle det bli svårt.

Sen började min arbetsdag och jag tänkte inte mer på det. Men gissa nu vad jag gjort sen, under eftermiddagen och kvällen? Jo just det! Jag har städat och städat och tvättat och fått undan och gjort riktigt fint. Allt gick plötsligt som en dans!

När jag så i slutet stod och dammtorkade byrån i sovrummet slog det mig att jag ju fått bönesvar! Så enkel är min tro på Gud att han vill hjälpa till med också sådana små detaljer. Han visste hur mycket det skulle betyda för mig att få det fint och så gav han mig kraften och inspirationen jag behövde för att få det att ske! Ett så finstilt kärleksbevis från min Far i himlen!

2 kommentarer:

Johanna sa...

Gud är så god! Tänk vad lätt det är att glömma de "små" bönesvarrn ibland, men han har omsorg om även de vardagligaste sakerna i våra liv :) KRAM och fortsatt lycka till med din bok!!

Makena sa...

Tack Johanna! :) Kram!