onsdag 23 april 2008

Ofrivillig bloggpaus

Makena är fortfarande sjuk. Och inte får hon sova vidare bra på nätterna heller. Det har helt enkelt varit lite för mycket, lite för länge nu och Makena har därför ingen ork eller inspiration till sitt älskade skrivande för tillfället. Hon hoppas snart vara tillbaka på banan och leverera blogginlägg som vanligt. Tills dess önskar hon sina läsare mycket sol och värme ute i våren som ju nu äntligen verkar ha bestämt sig för att stanna. Själv ska hon krypa ner under sitt täcke så ofta det går, knapra c-vitamin och be att denna förkylning som börjat kännas kronisk ska lägga benen på ryggen och lämna Makena i fred. På återseende!

10 kommentarer:

smultron sa...

Fy för att vara sjuk!
Krya på dig och kram.

BETSY sa...

Krya på dig!!

Sebbes Fruga sa...

Skickar "krya på dig"-hälsningar från sjukstugan här. Visserligen bara jag som är sjuk, men det räcker gott och väl. Hoppas du blir frisk snart! Livet är så mycket roligare då.

Sara sa...

Knäpper händerna med dig och hoppas att vi fort blir hörda.

Frida sa...

Nä, vad trist. Det där kan ju få vem som helst att tappa modet. Att vara sjuk och sjuk länge, när man är mamma och allt. Man har helt nekelt inte tiiid att vara sjuk på våren och framförallt inte när man är mamma. Stackare. Läs en god bok och sov lite om du kan och får. KRAM

Charlotte sa...

Krya på dig!
Det är fredag och som vanligt tävling på charlotte.nu - den här gången kan du vinna min sambo + andra fina grejor. Trevlig helg!

Celia sa...

Stackare - bli frisk så fort du kan!

Fru Gustafsson sa...

Krya på dig. Hoppas du mår battre (ar i Norge nu, finns inget a med prickar øver.... :) snart! KRAM!

Makena sa...

Tack alla ni snälla bloggvänner! Era kommentarer värmer :).

Jag mår bättre..tror jag. Har iof en märklig ihållande huvudvärk över papnnan nu, men känner mig inte längre så förkyld iaf. Det jobbigaste är mattheten. Jag orkar i princip ingenting. Har sovit och sovit och sovit, nu när maken varit ledig. Men det är sååå frustrerande och hemmet bara förfaller *snyft*. Jag vill vara frisk och pigg och full av energi ju!!!!

Frida sa...

Hemmet finns kvar... Konstigt nog. Bihåleinflammation? Det lyckas jag nästan alltid dra på mig när jag har varit förkyld. Köp rhinicort aqua och hjälper inte det - antibiotika. Men det bästa botemedlet är vila, sömn och massor av bön.