tisdag 2 september 2008

På Makenas blogg händer det för tillfället inte så mycket. Av någon anledning har hon helt tappat skrivlusten och bloggsugen. Ja, faktiskt har hela datorn med allt vad den innebär helt tappat sin tidigare dragningskraft (skönt!). Kanske kan det delvis bero på att Makena i dagarna börjat förvärvsarbeta. Hon är numera inte längre per definition hemmamamma utan dagmamma. Men mest beroro det nog på att Makena är en s k periodare. Ibland vill hon bara sy eller sticka. Då gör hon bara det på sina lediga stunder och inget annat. Ibland vill hon bygga dockskåp eller skriva städlistor a la Flylady. Just nu har hon en period av löpning och romanläsning. Hon håller dessutom på att lära sig ryska. Ja, ni hör ju själva. Inte kan Makena hinna blogga under sådana omständigheter. Men till eventuella läsare som fortfarande har en gnista hopp om nya inlägg, vill hon ge mod. Håll ut! Snart kommer säkerligen en ny period av bloggande farande. De olika intressena brukar nämligen återkomma i cykler med ojämna mellanrum. Hur länge det dröjer innan bloggandet återkommer kan hon alltså inte sia om. Men under bloggandets ickeperiod ska hon iallafall försöka uppdatera sin andra blogg så gott det går. Hennes barns pladder går nämligen inte i perioder, utan fortsätter dag efter dag som vanligt. Och tur är väl det. Så en eller annan liten barnkonversation ska väl Makena kunna förevigad på pladderbloggen. Välkomna dit och på återseende här!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Men Maria! Visst läste du ryska på gymnasiet?? ;-)
Kram, väntar på fler blogginlägg i framtiden.

Ebba sa...

Har du hunnit glömma ryskan från gymnasiet? ;) Klart vi kan sova hos er när vi hälsar på, det har jag räknat iskallt med! Funderar på att komma upp till höstlovet (om jag är ledig) v 44. Funkar det i så fall? Höll förresten på att´skratta i hjäl mig åt Noahs kommentar på den andra bloggen... *S* *KRAM* /Sis

smultron sa...

Trodde du lämnat bloggsfären för gott? Hoppas du återkommer med en ny bloggperiod. Tills dess önskar jag dig lycka till med jobbet! Hade passat även mig :)

Makena sa...

elin: Jo precis! Men det är ju liksom ett tag sen vi gick ut gymnasiet ;-). Jag håller på och repeterar det jag lärde mig då kan man säga. Men lär mig ju samtidigt nytt eftersom det är en annan kurs jag följer :).

ebba: Ja, jag hade faktiskt glömt det mesta. Men det återkommer fort också. Ni är så very welcome anytime! Då kan jag lära Elias att cykla..om han vill förstås :).

smultron: Jag hoppas också skrivlustan återkommer! Det är ju så roligt när det flyter på och man får kommentarer och alltd det där. Tack! Sitter just och pustar efter en intensiv dag med alla barnen och dagbarnen ;-). Ena tjejen är precis lika gammal som min stora tjej och de leker så fantasiskt bra hela dagarna så det är en fröjd att se och höra! :D Kan inte du också bli dagmamma då?

Ebba sa...

Din blogg har blivit nominerad!! kika i min!! ;)

Frida sa...

Hej Makena! Kaaaan inte du skriva ned dina rutiner på din blogg! Jag skulle verkligen behöva några!! Vore så tacksam!

Frida sa...

Vad roligt att du blivit dagmamma! Hur många barn har du?

/frida